Afspreken - Dierenkliniek HeemskerkDierenkliniek Heemskerk

Afspreken/inschrijven
Jan van Scorelstraat 54, 1961 EX Heemskerk, telefoon 0251 244300, b.g.g. 06 24464290

Na inschrijving dient de definitieve afspraak alleen nog vastgelegd te worden via telefoon of e-mail.
Voor een acute klacht verzoeken wij u altijd te bellen 0251 244300, b.g.g. 06 24464290.
Wij streven ernaar uw inschrijving/aanvraag binnen 2 werkdagen te verwerken. Bij opgeven van “voorkeursdatum afspraak”, ontvangt u van ons een telefoon of e-mail of uw afspraak op de gewenste dag en datum door kan gaan.
Bij inschrijving van meerdere huisdieren willen wij u vriendelijk verzoeken om per dier een apart inschrijfformulier in te vullen, of dit ev. (met vermelding van minimaal: naam, diersoort, geslacht, ras en geboortedatum) op te geven bij “bericht”.

* verplicht veld

Toegestane bestandstypes: doc, docx, pdf, txt, gif, jpg, jpeg, png.
Max. bestandsgrootte: 5mb.