dierenkliniek heemskerk, over onsDierenkliniek Heemskerk

Over Ons

Door continue bij- en nascholing en door hoogwaardige apparatuur streven wij er naar een zo hoog mogelijk niveau te bereiken in de diergeneeskundige zorg van uw huisdier, en daarbij tegelijkertijd de tarieven gematigd te houden. Wij geloven sterk dat een éénmanspraktijk een kwalitatief zeer hoogstaande en vooruitstrevende praktijk kan zijn. Onze kracht zit in het éénmansconcept (u wordt altijd geholpen door dezelfde dierenarts), kwaliteit, service en vooruitstrevendheid. Wij beschikken o.a. over uitgebreide In-House bloedanalyse apparatuur, echo apparaat, ecg apparaat, een modern krachtig digitaal röntgenapparaat en een moderne (oscillometrische) bloeddrukmeter. Uiteraard beschikken wij verder over een zuurstof generator en -kooien.
Voor Orthopedische en ingewikkelde weke delen operaties doen wij een beroep op erkend veterinair chirurg Klaas Vos, die bij ons op locatie, op afroep, de operatie uitvoert.

Onze medewerkers

Edward Tjon

Dierenarts, eigenaar

Dierenarts, eigenaar van de dierenkliniek. Afgestudeerd in 1987 in Gent, België.

Lucia Tjon

Dierenartsassistente

Dierenartsassistente vanaf juli 2015.